Onze overige katten Jacob  Dit is Jacob, gehaald uit het asiel, aangezien hij er al meer dan een jaar zat. En wat bleek, hij kwam in zijn oude omgeving terug! Helaas is deze lieve allemansvriend vorig jaar ingeslapen na een kortstondige niet besmettelijke leverziekte.
 win woep mar jos  Dit viertal kwam bij ons tegelijkertijd. De grijsjes (Mario - Josje) kwamen uit een nest en de zwartjes (Winnie - Woepie) ook. Zij hebben ons een hoop kolderieke momenten bezorgd. Helaas zijn Josje en Woepie vergiftigd. Wie kan zoiets nou doen??
 witje  Deze kater werd bij ons ook wel "asielzoekertje" genoemd. De buurman kwam met hem (verwaarloosd, mager) vragen of wij hem kenden, waarna hij in de buurt bleef (in de schuur stond er altijd een bak met brokjes voor de katten). Uiteindelijk hebben we hem maar opgepakt en naar de dierenarts gebracht voor een inenting. Wat bleek, hij had de niesziekte en van zijn rechterkant klopte niet (misvormd voorpootje, rechterheup los, rechteroog ontstoken). Na heel wat medicijnen heeft hij bij ons nog een leuk leventje gehad. Wij hebben hem in moeten laten slapen vanwege een soort beroerte.
   Vondeling
Zij is bij ons gebracht, nadat ze bij het Veerse Meer was gevonden (ze was slechts 4 a 5 weken oud). Een "kroelkippetje".
 svenka  Gesteriliseerde boskat. Met deze tante is alles begonnen.
HOME